Ben jij onze nieuwe Connector?

YTF in het kort

Wij zijn een ambitieuze startup die studenten en bedrijven met elkaar in contact brengen. Dit doen wij omdat bedrijven willen samenwerken met studenten, maar vinden het juiste talent niet altijd. Studenten willen van toegevoegde waarde zijn voor organisaties, maar hoe vind je zo’n bedrijf? Hoe val je op, als student én als organisatie? Wij helpen met deze vragen op onze Young Talent Factory (YTF) achter het Wibauthuis (naast café Fest) en via ons online platform.

Naast onze doelen staat FUN bij ons centraal! We zijn een startup, dat betekent dat we met z’n allen nog veel zullen ontdekken en om onze doelen te behalen, hard moeten werken. Hierbij is veel samenwerking nodig tussen verschillende functies! We hebben dan ook meerdere Talent Coaches, een Growth Hacker, een Connector en een Customer relations waar veel contact tussen bestaat. Dit maakt ons een hecht team! Tevens sluiten wij de week altijd af met veel gezelligheid waarbij de vrijdagmiddag borrel een verplichting is geworden. Talk about teambuilding!

Functiebeschrijving

Lijkt het jou leuk om elke dag nieuwe studenten te ontmoeten en hen te begeleiden bij de zoektocht naar hun droombaan? Dat kan! Als connector ben jij dé matchmaker van YTF. Jij zoekt geschikt talent en helpt mee met het organiseren van onze Talent Matching Events bij YTF. Ook voer je gesprekken met studenten en geef je hen advies over de arbeidsmarkt en hun loopbaancarrière. Daarnaast denk je mee met de recruitment-, sales- en marketingacties die YTF uitvoert. Als connector bij YTF ben je veelzijdig bezig en krijg je direct veel verantwoordelijkheid! Hieronder valt ook contact onderhouden en leggen met studie- en studentenverenigingen.

Wat zegt onze huidige Connector?

Wie ben ik, en waar ben ik goed in? Dit leer ik bij YTF! De verschillende werkzaamheden gecombineerd met veel verantwoordelijkheid en een stukje vrijheid zorgen ervoor dat ik kan doen wat ik leuk vind. YTF helpt niet alleen de studenten en starters met ontdekken wie ze zijn, maar ook de medewerkers binnen het team!”

Wie zoeken wij?

  • Je volgt een hbo opleiding in de richting van: Commerciële Economie, Bedrijfskunde (MER), Hogere Hotelschool, Small Business and Retail Management of International Business and Management
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

Maar natuurlijk vragen wij meer dan dit! We zijn een jonge dynamische organisatie die veel veranderingen ondergaat. Daarom zoeken wij iemand die dit kan bijbenen. Een proactieve houding wordt bij ons dan ook erg op prijs gesteld. Hier bedoelen wij mee: met initiatieven komen, meedenken, brainstormen, kritisch denken en willen verbeteren. Ook zijn wij een enthousiast, jong team die iemand zoekt die hierbij past! Omdat je tijdens deze stage voor groepen mensen komt te staan vragen wij een bepaalde mate van overtuigingskracht om deze studenten te kunnen inspireren en zelfverzekerd voor een groep te kunnen staan. Daarnaast vragen wij een professionele en ondernemende houding en ben jij niet bang om contact te leggen.

WhYTF?

  • Maar natuurlijk een prachtige stagevergoeding van €400,- op basis van 40 uur
  • Een platte organisatie waar je alles kunt vragen
  • Heel veel ruimte voor initiatieven en vernieuwende ideeën
  • Een killer sfeer met wekelijkse vrijdagmiddagborrels en tafeltennis wedstrijden
  • Ervaring met stagiaires, dus een prettige begeleiding

Onze begeleiding:

Je start met een meerdaagse ‘bootcamp’ bij YTF. Tijdens deze dagen nemen we je mee in onze visie en ga je het programma volgen wat wij de studenten aanbieden. Zo krijg je voldoende bagage om studenten optimaal te kunnen adviseren. Je werkt samen met andere stagiaires en de stagebegeleider. Je krijgt dagelijkse begeleiding en we hebben wekelijkse evaluaties met het hele team.

Interesse gekregen?

Ben jij enthousiast geworden door de bovenstaande informatie en denk jij dat je past in ons perfecte plaatje of de potentie hebt om hierin te passen? Solliciteer dan gewoon!

Wat je moet doen:

Stap 1: Maak een YTF profiel aan op www.ytf.nl

Stap 2: Vul een volledig YTF CV in*

Stap 3: Dat betekent óók de video pitch, SHINE!

Stap 4: Klik op de ‘reageer’ button van deze vacature en solliciteer

 

*Maar écht écht alles!

Help!

Hulp kan je vinden bij ons op de Factory! We zitten namelijk achter het Wibauthuis!

Ik heb gesolliciteerd, en nu?

Wanneer wij enthousiast zijn van jouw YTF CV word jij uitgenodigd voor een gezellig middag bij YTF! De middag zal in teken zal staan van het laten zien van je beste zelf. We sluiten dan ook af met een echte YTF borrel waar je kennis kan maken met de rest van het team! Deze uitnodiging zal je ontvangen via de mail.

Aan de hand van de tweede gesprekken met een aantal studenten wordt de nieuwe Connector aangenomen!

 

Recent Posts