Business Control Traineeship

Jouw doel en ambitie; een baan als business controller. Met het traineeship bij Fincade groei je keihard naar jouw doel en ambitie toe. Met het afronden van jouw studie heb je al een flinke basis gelegd. Maar Business Controller ben je nog niet wanneer je net je diploma hebt opgehaald. De extra ervaring, training en coaching die je hiervoor nodig hebt regel je bij Fincade.

Dit Business Control Traineeship duurt twee jaar. En in die twee jaar brengen we jou op een niveau waar iemand normaal gesproken zo’n vier tot vijf jaar voor nodig heeft.

Hoe ziet het traineeship er uit?

Nadat je je nieuwe collega’s op kantoor hebt leren kennen, ga je in de eerste maand onder leiding van onze opleidingsmanager Dennis een groot aantal trainingen doorlopen. Trainingen waarin hardskills en softskills worden afgewisseld. Je kunt hierbij denken aan Accounting, Financiering, LEAN, Reporting, Advanced Excel, werken met geautomatiseerde financiële systemen, personal branding, gespreksvaardigheid, schrijfvaardigheid, etc. Omdat juist je talenten, competenties en vaardigheden je een uniek persoon maken! Dit is trouwens maar een beperkte greep uit het aanbod, maar hopelijk geeft het je alvast een beeld.

Na afloop van deze eerst maand wordt je door een van onze accountmanagers ingezet bij één van onze opdrachtgevers. Die opdrachtgevers bevinden zich in diverse branches, variërend van handel, productie, retail tot gezondheidszorg, verzekeraars en non-profitorganisaties. En de grootte van de opdrachtgevers varieert van multinational tot middelgrote organisatie.

Meteen belangrijk

Onze opdrachtgevers hebben regelmatig wilde plannen met onze trainees en geven hen vaak meteen een belangrijke rol binnen een bestaande organisatie of projectorganisatie. Hierbij krijg je vaak al snel een behoorlijke verantwoordelijkheid. Om jou een concreter beeld te geven van de aard van de opdrachten kun je bijvoorbeeld denken aan het opstellen van budgetten, ondersteunen bij het opstellen van de jaarrekening, het maken van maandrapportages, doorrekenen van scenario’s, processen analyseren en optimaliseren, verschillen in forecast en actuals analyseren, kortom: “never a dull moment”.

Training on the job

Niet alleen Fincade, maar ook je opdrachtgever investeert flink in jouw ontwikkeling. Daardoor zie je vaak dat je voor langere tijd betrokken bent bij een opdrachtgever. En ondertussen maak je een steile groeicurve door. Het is echt ‘learning by doing’. En je komt ook zeer regelmatig naar Bunnik voor een gezellige trainingsdag of -avond. Tijdens deze trainingen worden dan vaardigheden getraind die je in die fase van je carrière nodig hebt. Denk aan business intelligence, storytelling, shared service en adviesvaardigheden.

Wat je van Fincade kunt verwachten:

 • Veel persoonlijke aandacht, we masseren je voeten nog net niet, maar jij staat bij ons centraal!
 • Continue opleiding, ontwikkeling en unieke coaching én begeleiding ‘on the job’.
 • Een fijne werksfeer met collega’s die informeel en open met elkaar werken.
 • Een salaris met diverse componenten, vergelijkbaar met €2100,- á €2400,- bruto per maand.
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden en een eindejaarsuitkering terwijl je leert en werkt.
 • Een auto van Fincade om bij al die leuke opdrachtgevers te komen

Wat vagen wij van jou?

 • Je studierichting vinden we niet zo belangrijk.
 • Honger om meer te leren en verder te komen wel.
 • Je hebt recent een HBO of WO-opleiding afgerond of zit in de afrondende fase hiervan.
 • Affiniteit met finance en cijfers.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent sociaal vaardig, open, eerlijk, proactief en ambitieus
 • Je woont in de Randstad, of wil hier gaan wonen.

Enthousiast geworden?

Reageer dan via de button hieronder, of neem contact op met Ferentia: ferentia@ytf.nl!

Recent Posts