Juridisch assistent Amsterdam

Wil jij dagelijks een advocatenkantoor in Amsterdam op rolletjes laten lopen? Als juridisch assistent ben jij de rechterhand van advocaten en ondersteun je hen in de breedste zin van het woord. Samen met je collega’s vervul je een breed takenpakket, waardoor geen enkele dag hetzelfde is!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je komt te werken in een dynamisch team van juridisch assistenten. Je moet snel kunnen schakelen en meerdere ballen in de lucht kunnen houden. Van het uitwerken van juridische documenten, onderhouden van contact met clïenten (telefonisch en per e-mail), tot het uitwerken van teksten zijn onderdeel van jouw taken. In jouw rol ontzorg je de advocaten; postbehandeling en agendaplanning hoort daar ook bij. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor PR werkzaamheden, zoals het opstellen van de nieuwsbrief, het bijhouden van de website en social media. Ten slotte hoort het organiseren van kantoorevenementen en activiteiten tot jouw takenpakket. Kortom; een enorme diverse rol waar jij ontzettend veel kunt leren!

Wat vragen wij van jou?

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent representatief, energiek, creatief en enthousiast
  • Je laat je niet snel uit het veld slaan
  • Woonachtig in (de omgeving van) Amsterdam

Waar kom je te werken?

Bij van der Steenhoven Advocaten kom je te werken in een prachtig kantoor aan één van de mooiste grachten van Amsterdam. Een prettige werkplek met aandacht voor de medewerkers en met regelmatig leuke activiteiten. Daarnaast heerst er een informele en toegankelijke sfeer. Ten slotte wordt er goed voor je gezorgd door de aangeboden fijne arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast of wil je meer informatie?

Ik help je graag verder! Reageer via onderstaande button of stuur een e-mail naar ferentia@ytf.nl. Je kunt mij ook altijd bellen of Whatsappen op +31(0)6 34 10 16 11.

Recent Posts