Ben jij onze nieuwe Talent Coach?

YTF in het kort

Wij zijn een ambitieuze startup die studenten en bedrijven met elkaar in contact brengen. Dit doen wij omdat bedrijven willen samenwerken met studenten, maar vinden het juiste talent niet altijd. Studenten willen van toegevoegde waarde zijn voor organisaties, maar hoe vind je zo’n bedrijf? Hoe val je op, als student én als organisatie? Wij helpen met deze vragen op onze Young Talent Factory (YTF) achter het Wibauthuis (naast café Fest) en via ons online platform.

Naast onze doelen staat FUN bij ons centraal! We zijn een startup, dat betekent dat we met z’n allen nog veel zullen ontdekken en om onze doelen te behalen, hard moeten werken. Hierbij is veel samenwerking nodig tussen verschillende functies! We hebben dan ook meerdere Talent Coaches, een Growth Hacker, een Connector en een Customer relations waar veel contact tussen bestaat. Dit maakt ons een hecht team! Tevens sluiten wij de week altijd af met veel gezelligheid waarbij de vrijdagmiddag borrel een verplichting is geworden. Talk about teambuilding!

Functiebeschrijving

Als Talent Coach bij YTF help je studenten door middel van coaching en workshops te geven zich onderscheidend te maken, zijn/haar kwaliteiten in te zetten en de juiste stappen te zetten naar hun droombaan. Hiermee kun jij jouw coachtechnieken en trainingsvaardigheden inzetten en verder ontwikkelen!

Wil jij graag bijdragen aan de persoonlijke ontwikkelingen van studenten en samen met hen op zoek gaan naar waar hun kracht, ambities en kwaliteiten liggen? Dan ben jij misschien wel de Talent Coach die YTF zoekt!

Als Talent Coach bij YTF zal je je vooral bezig houden met:

 • 1-op-1 coachgesprekken voeren
 • De workshops geven die YTF biedt aan studenten
 • Interne en externe contacten onderhouden zoals klanten en studenten
 • Daarnaast houd je je bezig met je eigen projecten waar je zelfstandig te werk gaat met de nodige begeleiding

 

Wat zeggen onze huidige Talent Coaches?

‘’Voor mij het meest waardevol: de hoge mate aan autonomie die ik ervaar bij YTF. Waarom waardevol? Het is één van de pijlers die werkgeluk verhogen. Hoe dan? Omdat ik voor een groot deel zelf invulling geef aan mijn werkzaamheden. Hierdoor doe ik waar mijn talenten liggen en presteer ik op hoog niveau. Resultaat: élke dag met plezier naar de Factory!’’

 

‘’Inspireren, overtuigen en aanleren. Dat is wat ik veel doe bij YTF en daar haal ik veel energie uit. Zet mij voor een groep of geef mij iemand om te coachen en ik heb het ontzettend naar mij zin. Dit doe ik regelmatig bij YTF en ik ben dan ook heel erg blij hier stage te mogen lopen.’’

Wie zoeken wij?

 • Jij volgt de Hbo opleiding Toegepaste Psychologie met interesse in het A&O werkveld
 • Jij bent minimaal 32 uur beschikbaar
 • Jij hebt een stage nodig in jaar 3 van je studie

Maar natuurlijk vragen wij meer dan dit! We zijn een jonge dynamische organisatie die veel veranderingen ondergaat. Daarom zoeken wij iemand die dit kan bijbenen. Een proactieve houding wordt bij ons dan ook erg op prijs gesteld. Hier bedoelen wij mee: met initiatieven komen, meedenken, brainstormen, kritisch denken, mening uiten en willen verbeteren. Ook zijn wij een enthousiast, jong team die iemand zoekt die hierbij past! Omdat je tijdens deze stage voor groepen mensen komt te staan vragen wij een bepaalde mate van overtuigingskracht om deze studenten te kunnen inspireren en zelfverzekerd voor een groep te kunnen staan.

WHYTF?

 • Maar natuurlijk een stagevergoeding van €400,- op basis van 40 uur
 • Een platte organisatie waar je alles kunt vragen
 • Heel veel ruimte voor initiatieven en vernieuwende ideeën
 • Plek voor 2 Talent Coaches!
 • Een killer sfeer met wekelijkse vrijdagmiddagborrels en tafeltennis wedstrijden
 • Ervaring met Toegepaste Psychologie stagiaires, wat een prettige begeleiding betekent

Onze begeleiding:

Je start met een meerdaagse ‘bootcamp’ bij YTF. Tijdens deze dagen nemen we je mee in onze visie en ga je het programma volgen wat wij de studenten aanbieden. Zo krijg je voldoende bagage om studenten optimaal te kunnen adviseren. Je werkt samen met andere stagiaires en de stagebegeleider. Je krijgt dagelijkse begeleiding en we hebben wekelijkse evaluaties met het hele team.

 

Interesse gekregen?

Ben jij enthousiast geworden door de bovenstaande informatie en denk jij dat je past in ons perfecte plaatje of de potentie hebt om hierin te passen? Solliciteer dan gewoon!

Wat je moet doen:

Stap 1: Maak een YTF profiel aan op www.ytf.nl

Stap 2: Vul een volledig YTF CV in*

Stap 3: Dat betekent óók de video pitch, SHINE!

Stap 4: Klik op de ‘reageer’ button van deze vacature en solliciteer

 

*Maar écht écht alles!

Help!

Hulp kan je vinden bij ons op de Factory, we zitten namelijk achter het Wibauthuis!

Recent Posts