Recruitment Consultant stage

Als recruitment consultant ben jij expert op het gebied van gesprekstechnieken, weet jij wat mensen drijft en hoe je effectief samenwerkt in een team. Hoe tof zou het zijn als jij deze kennis vanaf dag één in je stage kan toepassen? Samen met een hecht team van +/- 8 andere stagiaires? En meteen ervaring kan op doen in een commerciële organisatie? ….Juist ja, súper tof!

 Ja maar…een uitzendbureau? Is dat niet een beetje saai?

Unique is een uitzendbureau, dat is in ieder geval hetgeen wat voornamelijk bekend is bij mensen. Maar Unique zou niet écht Unique zijn als we het daarbij zouden laten. Sinds september 2017 hebben wij ons label Young Talent Network opgezet, wat uit gaat van de frisse blikken, energie en innovatie van stagiaires binnen het Recruitment vak.

 Oké, ik ben al wat meer overtuigd.. maar hoe ziet mijn dag er dan uit?

Om 09.00 kom je binnen in ons moderne en sfeervolle pand waar de koffiegeur je al tegemoet komt. Je pakt je laptop en telefoon die je van Unique voor je stage hebt gekregen en checkt direct je mail: Een kandidaat waar je gisteren een intake mee hebt gehad wordt voorgesteld bij de klant. Yes! meteen een succes behaald!!

We starten met elkaar in ochtendoverleg waarbij we sparren welke vacatures er allemaal openstaan. Jij hebt twee lastige vacatures op je bordje liggen, dus dat wordt lekker knallen vandaag! Je gaat meteen aan de slag met het herschrijven van één van de vacatures. Dit kun je mooi doen aan de hand van de training die je vorige week hebt gehad over wervend schrijven. Ook weet je al vijf goede cv’s te vinden in onze online database, deze kandidaten kun je meteen gaan bellen!

En zo is het alweer tijd voor de lunch, en omdat het vrijdag is halen we z’n allen lekker een bagel bij de Bagels & Beans om de hoek. Met frisse energie kun je verder met zoeken voor je vacatures en uitkijken naar je intake die om 15.00 op de vestiging komt, spannend! Deze intake weet je ondertussen zelfstandig te voeren naar aanleiding van trainingen en persoonlijke begeleiding van je stagebegeleider. Het was weer een topkandidaat! Genoeg successen om in vrijdagmiddagborrel te bespreken en tevreden het weekend in te gaan, tot volgende week!

Super leuk! Maar ik wil mezelf ook graag persoonlijk ontwikkelen..

Dat komt goed uit! Wij krijgen energie van jouw gedrevenheid en vinden het bovenal erg belangrijk dat je je zowel op professioneel als persoonlijk vlak kunt ontwikkelen in jouw stage. Hiervoor bieden wij jou het volgende:

  • Elke twee weken een 1 op 1 gesprek met je stagebegeleid(st)er
  • Om de week verdiepingstrainingen, zowel vakgericht als persoonlijk
  • Het tweede deel van je stage krijg je de mogelijkheid om verdiepingsprojecten aan te gaan op een onderwerp waar jij energie van krijgt en voor ons bijdraagt aan ons proces
  • Elke maandagochtend een weekevaluatie met het team om je commerciële resultaten te bespreken
  • Een ruime stagevergoeding van €400,- per maand op basis van 40 uur

En wat vragen wij dan van jou?

  • Affiniteit met het vak recruitment, jij wilt je hier echt inbijten!
  • Jij hebt oog voor kwaliteit, maar wordt ook door (commerciële) resultaten gedreven
  • Je hebt een gezonde dosis doorzettingsvermogen en bent initiatiefrijk van karakter

Enthousiast?

Reageer dan via de button onderaan of stuur jouw cv naar ferentia@ytf.nl.

Recent Posts