WANTED: STAGIAIR CONTENT CREATION 32 UUR/WEEK

Als stagiair content creation bij YTF ben jij verantwoordelijk voor… Je raadt het al: onze content! Ben jij op de hoogte van de nieuwste social media trends? Goed met video, fotografie, Photoshop, en Indesign? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je plaatst de leukste updates op onze social media kanalen, ontwerpt flyers en bedenkt en ontwerpt toffe video’s voor onze website en social media. Je werkt samen met een van onze Growth Hackers en krijgt alle vrijheid in het bedenken en ontwerpen van content. Ook leer je meer over Google Analytics, Facebook advertenties, Photoshop, Indesign, SEO en e-mailmarketing.  Natuurlijk is advies vanuit jouw kennis en ervaringen voor ons essentieel!

Jij

volgt een HBO opleiding In de richting van: Communicatie, Media, Informatie – en Communicatie, Commerciële Economie, Communication and Multimedia Design, of Marketing.
Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar om stage te lopen.

Wij bieden

Stagevergoeding van 400,-/maand obv 40 urige werkweek.
Super leuke werksfeer bij een jong en groeiend bedrijf!
Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Wat doen wij?

Bedrijven vinden het juiste talent niet altijd. (Young) professionals willen van toegevoegde waarde zijn voor organisaties. Maar hoe vind je zo’n bedrijf? En hoe val je op, als talent en als organisatie? Wij brengen onder andere studenten en organisaties met elkaar in contact. Als specialist in personal en employer branding. Op onze Young Talent Factory op de Amstelcampus en via ons online platform.

Hoe ziet de begeleiding eruit?

Je start met een meerdaagse ‘bootcamp’ bij YTF. Tijdens deze dagen nemen we je mee in onze visie en ga je het programma volgen wat wij aanbieden. Zo weet jij wat wij doen en kun je beter aan de slag bij ons. Je werkt samen met andere stagiaires en de stagebegeleider. Je krijgt dagelijkse begeleiding en we hebben wekelijkse evaluaties met het team.

Waarom is dit de leukste stageplek?

FUN staat bij ons centraal! We zijn een startup, dat betekent dat we met z’n allen nog veel zullen ontdekken en om onze doelen te behalen, hard moeten werken. Tevens sluiten wij de week altijd af met een borrel. De tafeltennistoernooien en sjoelwedstrijden zijn nu al onmisbaar! Talk about teambuilding!

Geïnteresseerd?

Solliciteer via de button hieronder!

Recent Posts