fbpx

Maak jouw professionele profielfoto met deze vijf tips!

Wist je dat profielen mét foto 21 keer vaker worden bekeken dan profielen zonder foto? Nee? Waar wacht je dan op?! Maak jouw professionele profielfoto met deze vijf tips. Heb je al een foto? Check dan of jouw profielfoto cv proof is. Je kunt natuurlijk ook gewoon een keertje langskomen bij YTF en gratis een professionele profielfoto laten maken! #shine!

1.  Professionaliteit

Jouw cv is je visitekaartje. Een zakelijk overzicht van jou als persoon. Zorg daarom dat jouw profielfoto recent gemaakt is, dat de foto scherp is én dat je er netjes op staat. Geen selfies of kiekjes van die toffe zuipvakantie dus!

2.  Egale achtergrond

De profielfoto draait om jou en jou alleen! Geen foto’s met vrienden of collega’s dus. Bovendien moet de achtergrond niet afleiden van je gezicht. Zorg voor een strakke achtergrond, zonder ruis. Een witte muur leidt bijvoorbeeld niet af en is daardoor perfect voor jouw cv!

3.  Kijk in de camera

Het klinkt logisch en dat is het eigenlijk ook: kijk in de camera. Zorg ervoor dat jouw ogen duidelijk zichtbaar zijn. Een zonnebril is bijvoorbeeld een echte no go! Jouw profielfoto is een stuk zakelijker als je in de camera kijkt.

4.  Lach!

Lachen is gezond én je profielfoto wordt er beter van. Als je lacht komt jouw foto warmer en vriendelijker over op anderen. Vind je lachen niet fijn? Een kleine glimlach is ook al genoeg!

5.  Professionele fotograaf

Uit onderzoek van LinkedIn worden LinkedInprofielen met een professionele profielfoto wel 14 keer vaker bekeken dan andere foto’s. Wil jij dit ook bereiken met jouw profiel? Kom dan langs bij YTF. Binnen 10 minuten sta jij weer buiten met een GRATIS professionele profielfoto. #shinebrightlikeadiamond

Hulp nodig bij jouw professionele profielfoto?

Wil jij ook opvallen met jouw profiel? Maak dan via onderstaande button een afspraak met één van onze talent coaches. Of loop gewoon even bij ons binnen.

Auteur

Britt Zuiker
Young Talent Factory

Recommended Posts