WANTED: STAGIAIR CUSTOMER RELATIONS 32 UUR/WEEK

Als stagiair customer relations bij YTF ben jij verantwoordelijk voor het succesvol onderhouden en uitbreiden van klantrelaties! Dit doen we op innovatieve en vooral slimme manieren. Want wees nou eerlijk; de dagen van het koud afbellen van KvK lijsten zijn toch wel voorbij?

Wat ga je doen?

Jij houdt je bezig met het onderhoud en uitbreiden van onze relaties. De dienstverlening van YTF weet jij zo goed mogelijk te vertalen naar onze (potentiele) klanten. Daarnaast word je uitgedaagd om onze manier van werken eens goed onder de loep te nemen, “why” staat centraal bij YTF. Zie je ruimte voor verbeteringen? Dan horen we het graag!

Jij

volgt een HBO opleiding In de richting van: Commerciële Economie of Bedrijfskunde .
Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar om stage te lopen.

Wij bieden

Stagevergoeding van 400,-/maand obv 40 urige werkweek.
Super leuke werksfeer bij een jong en groeiend bedrijf!
Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Wat doen wij?

Bedrijven vinden het juiste talent niet altijd. (Young) professionals willen van toegevoegde waarde zijn voor organisaties. Maar hoe vind je zo’n bedrijf? En hoe val je op, als talent en als organisatie? Wij brengen onder andere studenten en organisaties met elkaar in contact. Als specialist in personal en employer branding. Op onze Young Talent Factory op de Amstelcampus en via ons online platform.

Hoe ziet de begeleiding eruit?

Je start met een meerdaagse ‘bootcamp’ bij YTF. Tijdens deze dagen nemen we je mee in onze visie en ga je het programma volgen wat wij aanbieden. Zo weet jij wat wij doen en kun je beter aan de slag bij ons. Je werkt samen met andere stagiaires en de stagebegeleider. Je krijgt dagelijkse begeleiding en we hebben wekelijkse evaluaties met het team.

Waarom is dit de leukste stageplek?

FUN staat bij ons centraal! We zijn een startup, dat betekent dat we met z’n allen nog veel zullen ontdekken en om onze doelen te behalen, hard moeten werken. Tevens sluiten wij de week altijd af met een borrel. De tafeltennistoernooien en sjoelwedstrijden zijn nu al onmisbaar! Talk about teambuilding!

Geïnteresseerd?

Solliciteer via de button hieronder!

Recent Posts