LET’S CONNECT!

Ben jij bijna afgestudeerd? Heb je een groot netwerk en vind je het leuk om dit netwerk in te zetten? Breng talent met ons in contact en ontvang een cadeaubon! #lekkerverdienen

Hoe werkt het?

   Connect iemand!

Heb jij denk je een waardevol netwerk? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! Connect iemand voor een startersbaan, of enthousiasmeer je vrienden om ook ambassadeur te worden!

   Wij helpen de student 

Heb jij iemand voorgesteld voor een startersfunctie? Dan zullen wij diegene coachen en vervolgens aan een toffe baan helpen!

   Ontvang een cadeaubon!

Natuurlijk hoef je dit niet voor niets te doen! Wordt degene die jij hebt voorgesteld aangenomen bij een bedrijf via YTF? Dan ontvang jij een cadeaubon ter waarde van €25!

YTFAQ

Mag ik meerdere studenten of starters aandragen? 

Ja, dat mag! Het maakt niet uit hoeveel studenten of starters je aandraagt. Wij zullen ze allemaal coachen en ons best doen om ze aan een toffe startersbaan te helpen.

Wat doe je als connector?

Als connector zet je jouw netwerk in om YTF te helpen groeien. Dit doe je door mede studenten of vrienden aan te dragen voor startersbanen.

Waarom doen jullie dit?

Jullie hebben het netwerk, wij de organisaties. We willen graag nóg bekender worden onder studenten en daar kunnen we jullie hulp goed bij gebruiken!

BRENG ONS IN CONTACT MET JOUW NETWERK!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie beiden op.

  • Vul eerst je eigen gegevens in
  • Met wie wil jij dat wij contact opnemen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.