Over YTF

Bedrijven willen samenwerken met studenten. Maar vinden het juiste talent niet altijd. Studenten willen van toegevoegde waarde zijn voor organisaties. Maar hoe vind je zo’n bedrijf? En hoe val je op, als student en als organisatie? Wij brengen studenten en organisaties met elkaar in contact. Als specialist in personal en employer branding. Op onze Young Talent Factory op de Amstelcampus en via ons online platform.

YTF is een ambitieuze startup op de Amstelcampus in Amsterdam. Opgericht in 2016. Wij geloven in co-creatie. Daarom werken we iedere dag samen met studenten en bedrijven. Samen verbeteren we dagelijks onze producten en diensten.

Het YTF team

 • Wouter Schils
  Wouter Schils

  Customer Relations

 • Sabine Elemans
  Sabine Elemans

  Growth Hacker

 • Marjolein Kooistra

  Senior Talent Coach

 • Lina Penninkhof
  Lina Penninkhof

  Talent Coach

 • Rik Luijcx
  Rik Luijcx

  Talent Coach

 • Ruben Oudgenoeg
  Ruben Oudgenoeg

  Talent Coach

 • Jordy Schouten
  Jordy Schouten

  Junior Talent Coach

 • Marie Omtzigt
  Marie Omtzigt

  Junior Talent Coach

 • Rutger de Groot
  Rutger de Groot

  Junior Talent Coach

Jouw potentiële werkgevers

YTFAQ

Is echt ALLES gratis? Maar hoe verdienen jullie dan geld?

Ja, echt alles is gratis. Als je student bent. Gratis workshops, coaching, profielfoto’s en ga zo maar door. Waarom we dit doen? Wij geloven dat als we studenten maximaal helpen met hun ontwikkeling, studenten uiteindelijk interessanter zijn voor bedrijven.
En aan bedrijven verdienen wij ons geld. Zij betalen ons om jouw talent te ontdekken en ontmoeten.

Maar zijn jullie dan een uitzendbureau?

Nee, dat zijn we niet. Wij houden ons namelijk niet alleen bezig met het matchen van studenten en bedrijven. Wij brengen talenten en bedrijven maximaal in kaart op ons online platform. Hier ben jij zelf in staat om de juiste match te maken met een organisatie. Ook is het mogelijk om via onze Matching Events met bedrijven in contact te worden gebracht.

Ik ben net afgestudeerd, mag ik dan ook komen?

Natuurlijk, je bent hartstikke welkom. Op ons platform hebben we een groot aanbod van te gekke startersbanen. Kom langs en maak gebruik van onze coaches, workshops, enzovoort.

Welke studenten mogen er gebruik maken van YTF?

Iedere student in heel Nederland is welkom bij YTF. Niemand uitgesloten.

Ik zoek een bijbaan. Kunnen jullie mij helpen?

Ja, daar helpen we zeker bij. Op ons platform vind je updates van studiegerelateerde bijbanen. Maar loop ook gerust binnen of neem contact met ons op, dan helpen we je offline in contact komen met bedrijven. Zo werk je ondertussen aan jouw cv.

Kan ik ook met mijn vrienden, klasgenoten of jaarclub langskomen?

Ja. Sterker nog, super gezellig! Samen leer je altijd meer. Meld je aan als groep voor een circuit (lees: YTF circuit), workshop of challenge. Ook organiseren wij sessies op externe locaties. Wij komen dus graag langs bij jou. Van collegezaal tot woonkamer. Meer weten? Stuur een mail naar info@ytf.nl of loop bij ons binnen.

Wat betekent jullie partnerschap met de Hogeschool van Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam?

YTF is ontstaan vanuit de vraag van de HvA en UvA om meer verbinding te creëren tussen studenten en het bedrijfsleven. Door ons partnerschap staan we rechtstreeks in contact met de HvA, UvA en de studenten. Hierdoor zijn wij de verbindende factor tussen bedrijven, studenten en het onderwijs.

Locatie

Locatie

Wibauthof 3
1091 DD Amsterdam

Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Messenger

Vragen? Neem snel contact met ons op via Messenger.

Whatsapp

Neem via Whatsapp contact op met een van onze coaches.

Neem contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.