Over YTF

Bedrijven willen samenwerken met talenten zoals studenten, maar vinden het juiste talent niet altijd. Talenten willen van toegevoegde waarde zijn voor organisaties. Maar hoe vind je zo’n bedrijf? En hoe val je op, als talent en als organisatie? Wij brengen talenten en organisaties met elkaar in contact. Als specialist in personal en employer branding. Op onze Young Talent Factory op de Amstelcampus en via ons online platform.

YTF is een ambitieuze startup op de Amstelcampus in Amsterdam. Opgericht in 2016. Wij geloven in co-creatie. Daarom werken we iedere dag samen met talenten en bedrijven. Samen verbeteren we dagelijks onze producten en diensten.

Het YTF team

 • Wouter Schils
  Wouter Schils

  Growth Hacker

 • Sabine Elemans
  Sabine Elemans

  Growth Hacker

 • Marjolein Kooistra

  Senior Talent Coach

 • Tara Miranovic
  Tara Miranovic

  Talent Coach

 • Rik Luijcx
  Rik Luijcx

  Talent Coach

 • Ruben Oudgenoeg
  Ruben Oudgenoeg

  Talent Coach

 • Jordy Schouten
  Jordy Schouten

  Junior Talent Coach

 • Marie Omtzigt
  Marie Omtzigt

  Junior Talent Coach

 • Rutger de Groot
  Rutger de Groot

  Junior Talent Coach

YTFAQ

Is echt ALLES gratis? Maar hoe verdienen jullie dan geld?

Ja, echt alles is gratis als je stages of startersfuncties zoekt. Gratis workshops, coaching, profielfoto’s en ga zo maar door. Waarom we dit doen? Wij geloven dat als we talenten maximaal helpen met hun ontwikkeling, ze uiteindelijk interessanter zijn voor bedrijven. Aan bedrijven verdienen wij ons geld. Zij betalen ons om jouw talent te ontdekken en ontmoeten.

Maar zijn jullie dan een uitzendbureau?

Nee, dat zijn we niet. Wij houden ons namelijk niet alleen bezig met het matchen van talenten en bedrijven. Wij brengen talenten en bedrijven maximaal in kaart op ons online platform. Hier ben jij zelf in staat om de juiste match te maken met een organisatie. Ook is het mogelijk om via onze Matching Events met bedrijven in contact te worden gebracht.

Ik ben geen student, mag ik dan ook komen?

Natuurlijk, iedereen is welkom. Wel worden op ons platform met name startersfuncties en stages aangeboden. Kom langs en maak gebruik van onze coaches, workshops, enzovoort.

Wie mag er gebruik maken van YTF?

Iedereen in heel Nederland die op zoek is naar stages of startersfunties is welkom bij YTF. Niemand uitgesloten.

Ik zoek een bijbaan. Kunnen jullie mij helpen?

Ja, daar helpen we zeker bij. Op ons platform vind je updates van studiegerelateerde bijbanen of leuke parttime functies. Maar loop ook gerust binnen of neem contact met ons op, dan helpen we je offline in contact komen met bedrijven. Zo werk je ondertussen aan jouw cv.

Kan ik bijvoorbeeld ook met mijn vrienden, klasgenoten of jaarclub langskomen?

Ja. Sterker nog, super gezellig! Samen leer je altijd meer. Meld je aan als groep voor een circuit (lees: YTF circuit), workshop of challenge. Ook organiseren wij sessies op externe locaties. Wij komen dus graag langs bij jou. Van collegezaal tot woonkamer. Meer weten? Stuur een mail naar info@ytf.nl of loop bij ons binnen.

Wat betekent jullie partnerschap met de Hogeschool van Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam?

YTF is ontstaan vanuit de vraag van de HvA en UvA om meer verbinding te creëren tussen studenten en het bedrijfsleven. Door ons partnerschap staan we rechtstreeks in contact met de HvA, UvA en de studenten. Hierdoor zijn wij de verbindende factor tussen bedrijven, studenten en het onderwijs.

Locatie

Locatie

Wibauthof 3
1091 DD Amsterdam

Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Messenger

Vragen? Neem snel contact met ons op via Messenger.

Whatsapp

Neem via Whatsapp contact op met een van onze coaches.

Neem contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.