fbpx

WHYTF?

YTF (ver)kent jouw talenten. Door ons netwerk van toffe organisaties kennen wij de arbeidsmarkt als geen ander en brengen wij jou in contact met hen. Wij zijn een jonge organisatie, maar hebben met elkaar al meer dan 20(!) jaar ervaring in de arbeidsmarkt. Dit willen wij graag met jou delen! #sharing=caring

Of het nu gaat om een stage, (bij)baan, of afstudeeropdracht, wij helpen jou op weg. Doormiddel van onze GRATIS coaching, workshops en game, verken jij jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Over Ons

LEERGIERIG – ENERGIEK – BEVLOGEN

Talent tot bloei laten komen en connecties leggen met organisaties, daar krijgen wij energie van! We zijn optimistisch en zien kansen, met co-creatie komen mooie samenwerkingen tot stand.

Allemaal gedreven en betrokken bij YTF. Onze ambitie is om elke student of starter verder te helpen richting een droombaan.

Wij experimenteren, stoppen nooit met leren en delen kennis. Ook vieren wij graag onze successen met feestjes, borrels en eten (heel veel eten)! #luxepaardje

Het YTF team

MEREL ERDMANN

Manager

Het leven is een feest en de confetti gooi jij! Doen waar je gelukkig van wordt en zelf de regie nemen, daar sta ik voor.

FERENTIA VAN DER BOOR

Connector

Ik pleit voor nog één extra collega. Een heus kantoordier! Zoín leuke viervoeter die jou begroet bij binnenkomst en daarna op je toetsenbord gaat liggen #lekkerproductief. Ik zie het al voor me!

WOUTER SCHILS

Growth Hacker

Digital minded, down to earth en altijd in voor een borrel!

SABINE ELEMANS

Growth Hacker

Je kunt me altijd wakker maken voor chocolade! Sowieso houden we hier van lekker eten; onze lunch is altijd goed! #luxepaardjes

MARJOLEIN KOOISTRA

Senior Talent Coach

Ik hou ontzettend van spelletjes. Pingpong met Wouter bijvoorbeeld! Het zorgt voor lawaai, gelach en energie. Leven in de Factory brouwerij! Alleen als ik win natuurlijk… #slechtverliezer

BIANCA BIJSTER

Talent Coach

Wat wil je drinken? Dat is de vraag die iedereen om mij heen bijna nooit meer vraagt! Het antwoord is namelijk altijd: THEE. Een mens bestaat voor 75% uit water, ik besta voor 75% uit thee!
 
 

SAM FRANCISCO

Talent Coach

Persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk. Geef mij lekker een boek vol adviezen om te groeien in je werk en ik ben gelukkig!

HANSJE BARENDSEN

Talent Coach

Avontuur, experimenteren en regelmatig de hort op. Cocktailtje? Lekker!

MILAN ROOIJERS

Talent Coach

Ik heb in ieder geval geen plaat voor mijn kop. Figuurlijk gesproken dan. Ik vind open minded zijn en het hebben van een growth mindset erg belangrijk. Het verkrijgen van een open mind kan dan ook echt een openbaring zijn!
 
 

ALEX WASSENAAR

Sales Medewerker

Elke dag is een nieuw avontuur. Daar zet iedereen toch zijn hoge hoed voor af?

EVA VLIESE

Content Creator

Mijn vrienden beschrijven mij waarschijnlijk als aardig lomp, maar als ik weer zo’n actie heb is het wel met een goede lach!

KIKI SCHOLTEN

Content Creator

Ik ben nou eenmaal niet de kleinste. Ondanks dat wil ik nog steeds blijven groeien, maar dan op carrièregebied!
 
 

NINA IDRUS

Content Creator

Nina stop eens met filmen, je hoeft niet alles vast te leggen‘ dat zeggen mijn vrienden altijd. Ik hou ervan om alles vast te leggen. Vooral als ik op feestjes ben gedraag ik me als een vlogger. Ik ben natuurlijk niets voor niets als content creator aangenomen! #monicageuze2.0

SIFRA KRUIJSWIJK

Content Creator

Wees aardig voor elkaar en lach eens. Ik ben erg optimistisch en er staat altijd een lach op mijn gezicht, zelfs op de maandagochtend! Humor vind ik belangrijk, want daarmee stel je iemand op je gemak en het is gewoon fijn om te lachen, toch?