WHYTF?

YTF (ver)kent jouw talenten. Door ons netwerk van toffe organisaties kennen wij de arbeidsmarkt als geen ander en brengen wij jou in contact met hen. Wij zijn een jonge organisatie, maar hebben met elkaar al meer dan 20(!) jaar ervaring in de arbeidsmarkt. Dit willen wij graag met jou delen! #sharing=caring

Of het nu gaat om een stage, (bij)baan, traineeship of startersbaan, wij helpen jou op weg. Doormiddel van onze GRATIS coaching, workshops en game, verken jij jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Over Ons

LEERGIERIG – ENERGIEK – BEVLOGEN

Talent tot bloei laten komen en connecties leggen met organisaties, daar krijgen wij energie van! We zijn optimistisch en zien kansen, met co-creatie komen mooie samenwerkingen tot stand.

Allemaal gedreven en betrokken bij YTF. Onze ambitie is om elke student of starter verder te helpen richting een droombaan.

Wij experimenten, stoppen nooit met leren en delen kennis. Ook vieren wij graag onze successen met feestjes, borrels en eten (heel veel eten)! #luxepaardje

Het YTF team

MEREL ERDMANN

Manager

Het leven is een feest en de confetti gooi jij! Doen waar je gelukkig van wordt en zelf de regie nemen, daar sta ik voor.

FERENTIA VAN DER BOOR

Connector

Ik pleit voor nog één extra collega. Een heus kantoordier! Zo’n leuke viervoeter die jou begroet bij binnenkomst en daarna op je toetsenbord gaat liggen #lekkerproductief. Ik zie het al voor me!

WOUTER SCHILS

Growth Hacker

Digital minded, down to earth en altijd in voor een borrel!

SABINE ELEMANS

Growth Hacker

Je kunt me altijd wakker maken voor chocolade! Sowieso houden we hier van lekker eten; onze lunch is altijd goed! #luxepaardjes

MARJOLEIN KOOISTRA

Senior Talent Coach

Ik hou ontzettend van spelletjes. Pingpong met Wouter bijvoorbeeld! Het zorgt voor lawaai, gelach en energie. Leven in de Factory brouwerij! Alleen als ik win natuurlijk… #slechtverliezer

BIANCA BIJSTER

Talent Coach

Wat wil je drinken? Dat is de vraag die iedereen om mij heen bijna nooit meer vraagt! Het antwoord is namelijk altijd: THEE. Een mens bestaat voor 75% uit water, ik besta voor 75% uit thee!
 
 

SAM FRANCISCO

Talent Coach

Persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk. Geef mij lekker een boek vol adviezen om te groeien in je werk en ik ben gelukkig!

ALEX WASSENAAR

Sales Medewerker

Elke dag is een nieuw avontuur. Daar zet iedereen toch zijn hoge hoed voor af?