Welcome To The War For Talent

Je zoekt frisse collega’s, je wilt je organisatie versterken met de nieuwe generatie medewerkers. Je zoekt talent! Maar….

Waar begin je met zoeken?

Wij zijn Young Talent Factory, kortom YTF. Als partner van de Universiteit en Hogeschool van Amsterdam komen wij dagelijks in contact met ambitieuze studenten en starters die klaar staan om de organisaties nieuw leven in te blazen. Ook die van jou!

YTF bereidt talent voor op een vliegende start op de arbeidsmarkt. Dit doen we door persoonlijke coaching en workshops. Zo maken wij duurzame matches tussen talent en organisaties.

Benieuwd naar onze coaching en workshops? Download hier onze menukaart!

Word partner van YTF

Als partner kun jij talent zelf ontmoeten, mét of zonder tussenpersoon. De keuze is aan jou!

“Wij werven, jij selecteert!”

Talent Matching Events

In één dagdeel spreek je door ons gecoachte talenten.

Door middel van speeddates spreek jij alle aanwezige kandidaten. Is er een match? Dan plannen jullie direct een vervolggesprek in!

Bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst brengt YTF éénmalig een fee in rekening. De deelname aan het event is kosteloos!

YTF – Online Network

Deel jouw vacature via ons online netwerk, deze wordt gedeeld met bijna 4000 ingeschreven talenten.

De reacties op jouw vacature ontvang jij in je mailbox,  hierna kun je de sollicitatieprocedure inrichten naar eigen wens.

Ook hier geldt: no cure, no pay!

Deze bedrijven gingen je al voor

  • "YTF is een frisse en enthousiaste organisatie met een perfecte locatie op de Amstelcampus. Super om door YTF nog dichterbij de Hogeschool van Amsterdam, Universiteit van Amsterdam en de studenten te komen!"    

    Quincy Roos
    Quincy Roos Campus Recruiter

Wil jij up-to-date blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij YTF en relevante updates omtrent talent recruitment.

Interesse in YTF

Wil je meer weten over onze Matching Events of het platform? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Wil je direct iemand spreken? Wij zijn bereikbaar via 020 – 755 20 30!