WhYTF?

Ken je het talent van morgen? Studenten met een eigen, frisse blik? Wij zijn Young Talent Factory, kortweg YTF. Talent vindt ons op de Amstelcampus. Waar 50.000 studenten werken aan hun toekomst. Maar talent vindt ons natuurlijk ook online, via ons platform. We zijn partner van de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam. Samen met hen verbinden we talenten aan droombanen. We houden ons bezig met talent recruitment & employer branding. We hebben een waardevol netwerk. Hoe jij toegang krijgt tot dit netwerk?

Word partner van YTF

Als partner kun jij talent online en offline zelf ontmoeten.

Matching Events

Wij organiseren events op het gebied van Business & Commerce, Marketing & Communicatie, of Arbeid & Organisatie. In één dagdeel spreek je de door ons geselecteerde en gecoachte starters.

Waardevolle match
 Speeddates
Culture fit
YTF platform

Ontdek getalenteerde studenten en starters met een abonnement op het online YTF platform. Creëer gemakkelijk een talentenpool vol geïnteresseerde studenten.

Eigen bedrijfspagina
 Onbeperkt updates delen
 Talentenpool opbouwen

Hoe werkt ons event?

Kennismaking

We maken graag kennis met jou en jouw organisatie; hoe is de bedrijfscultuur? Welke mensen bind jij het liefst aan je bedrijf? Met o.a. deze informatie enthousiasmeren wij onze talenten over jouw organisatie!

De dag van het event

De bedrijven en talenten zullen zichzelf in één minuut pitchen. Vervolgens krijg jij de kans om te speeddaten met alle aanwezige talenten. Zo ontdek je binnen een middag welk talent het beste bij jouw organisatie past.

Match

Als jij en de starter enthousiast zijn, kun je het tweede gesprek inplannen bij jou op kantoor. Zo ziet jouw nieuwe collega meteen de toekomstige werkplek! #culturefit

Upcoming Matching Events

Business en Commerce

2 februari 2018
2 maart 2018
30 maart 2018

Aanmelden

Marketing en Communicatie

12 januari 2018
14 februari 2018
13 maart 2018

Aanmelden

Arbeid en Organisatie

23 januari 2018
26 februari 2018
22 maart 2018

Aanmelden

  • "YTF is een frisse en enthousiaste organisatie met een perfecte locatie op de Amstelcampus. Super om door YTF nog dichterbij de Hogeschool van Amsterdam, Universiteit van Amsterdam en de studenten te komen!"    

    Quincy Roos
    Quincy Roos Campus Recruiter

Deze bedrijven gingen je al voor

Interesse in YTF

Wil je meer weten over onze Matching Events of het platform? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij jouw stagiaires iets extra’s bieden?

Laat ze dan bij ons langskomen, op de Young Talent Factory. Voor een uniek cv, professionele profielfoto, videopitch en persoonlijkheidstest. Daarnaast geven we workshops Agile (SCRUM) en Personal Branding. Zo zijn jouw stagiaires klaar voor de arbeidsmarkt.