fbpx

Talent vind je met YTF!

YTF helpt jou in de zoektocht naar talent! Dit kan via ons vacatureplatform of met onze Employer Branding services.

Young Talent Factory (YTF) is als start-up begonnen op de Amstelcampus in Amsterdam. In 2019 hebben wij 4 factories geopend in Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht, hierdoor hebben wij een landelijk netwerk.

Onze locaties en samenwerkingen met hogescholen, universiteiten en studie -en studentenverenigingen zorgen ervoor dat wij toegang hebben tot het talent van de toekomst. Onze talent coaches (ver)kennen hun talenten en helpen hen op weg naar hun stage, parttime baan of afstudeeropdracht.

Lees snel wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Connect met Talent

YTF helpt jou aan talent. Ons netwerk van studenten is groot en groeiend. Wij spreken dagelijks studenten die zoeken naar een stage, bijbaan of afstudeeropdracht.

YTF biedt een platform voor jouw vacature met de mogelijkheid om content te delen die aansluit op de doelgroep, zoals video en social media.

Employer Branding

Jij wil werken met de nieuwste generatie, maar weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken? Of weet talent niet dat achter dat toffe merk ook een werkgever zit? Wij helpen jou met het promoten van jouw werkgeversmerk.

Doordat wij elke dag in contact staan met jong talent weten wij precies wat zij belangrijk vinden in vacatures en wanneer zij een organisatie aantrekkelijk vinden.

YTF in Cijfers

Online bereik van 15.000 talenten in Nederland

Wekelijks ontmoeten wij 250 studenten bij ons op de Factories

100+ samenwerkingen met studie- en studentenverenigingen

10+ samenwerkingen met Hogescholen en Universiteiten

Deze bedrijven gingen je al voor

  • "YTF is een frisse en enthousiaste organisatie met een perfecte locatie op de Amstelcampus. Super om door YTF nog dichterbij de Hogeschool van Amsterdam, Universiteit van Amsterdam en de studenten te komen!"    

    Quincy Roos
    Quincy Roos Campus Recruiter

Wil jij up-to-date blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We houden je op de hoogte van de laatste trends van talent recruitment en talent ontwikkeling en de ontwikkelingen bij YTF.

Interesse in YTF

Wil jij in contact komen met talent? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Wil je direct iemand spreken? Wij zijn bereikbaar op 020 – 755 20 30!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.