Young Talent Factory

Ken je het talent van morgen met een eigen, frisse blik? Wij zijn Young Talent Factory, kortweg YTF. Talent vindt ons op de Amstelcampus in Amsterdam. Hier werken jaarlijks 50.000 studenten aan hun toekomst.

Als partner van de Universiteit en Hogeschool van Amsterdam komen wij dagelijks in contact met enthousiaste studenten en starters. Door middel van onze coaching en workshops bereiden wij talent voor op een vliegende start van hun carrière.

YTF is dé partner op gebied van talent recruitment; we hebben een waardevol netwerk van ambitieuze talenten. Hoe krijg jij toegang tot dit netwerk?

Word partner van YTF

Als partner kun jij talent zelf ontmoeten, mét of zonder tussenpersoon. De keuze is aan jou!

“Wij werven, jij selecteert!”

Talent Matching Events

In één dagdeel spreek je door ons geselecteerde en gecoachte talenten.

Door middel van speeddates spreek jij alle aanwezige kandidaten. Is er een match? Dan plannen jullie direct een vervolggesprek in!

Bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst brengt YTF éénmalig een fee in rekening. De deelname aan het event is kosteloos!

YTF – Online Network

Deel jouw vacature via ons online netwerk, deze wordt gedeeld met bijna 4000 ingeschreven talenten.

De reacties op jouw vacature ontvang jij in je mailbox,  hierna kun je de sollicitatieprocedure inrichten naar eigen wens.

Ook hier geldt: no cure, no pay!

Hoe werkt ons event?

Kennismaking

We maken graag kennis met jou en jouw organisatie; hoe is de bedrijfscultuur? Welke mensen bind jij het liefst aan je bedrijf? Met o.a. deze informatie enthousiasmeren wij onze talenten over jouw organisatie!

De dag van het event

De bedrijven en talenten zullen zichzelf in één minuut pitchen. Vervolgens krijg jij de kans om te speeddaten met alle aanwezige talenten. Zo ontdek je binnen een middag welk talent het beste bij jouw organisatie past.

Match

Jullie zijn allebei enthousiast! Nu kun je het tweede gesprek inplannen bij jou op kantoor. Zo ziet jouw nieuwe collega meteen de toekomstige werkplek! #culturefit

No cure, No pay

Is jouw nieuwe collega deze keer niet aanwezig? Deelname aan het event is kosteloos. Bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst brengt YTF éénmalig een fee in rekening.

Upcoming Matching Events

WO Masters

24 april 2018

Aanmelden

HBO Finance

8 mei 2018

Aanmelden

Arbeid & Organisatie

29 mei | 19 juni | 5 juli |

Aanmelden

  • "YTF is een frisse en enthousiaste organisatie met een perfecte locatie op de Amstelcampus. Super om door YTF nog dichterbij de Hogeschool van Amsterdam, Universiteit van Amsterdam en de studenten te komen!"    

    Quincy Roos
    Quincy Roos Campus Recruiter

Deze bedrijven gingen je al voor

Interesse in YTF

Wil je meer weten over onze Matching Events of het platform? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Wil je direct iemand spreken? Wij zijn bereikbaar via 020 – 755 20 30!

Wil jij jouw stagiaires iets extra’s bieden?

Laat ze dan bij ons langskomen, op de Young Talent Factory. Voor een uniek cv, professionele profielfoto, videopitch en persoonlijkheidstest. Daarnaast geven we workshops Agile (SCRUM) en Personal Branding. Zo zijn jouw stagiaires klaar voor de arbeidsmarkt.