fbpx

Talent vind je met YTF!

YTF helpt jou in de zoektocht naar talent! Dit kan via onze eigen vacaturebank, of via een van onze Employer Branding services.

Young Talent Factory (YTF) is een start-up gevestigd op de Amstelcampus. Onze locatie en samenwerkingen met hogescholen, universiteiten en studie -en studentenverenigingen zorgen ervoor dat wij maandelijks 15.000 studenten en starters bereiken. Onze talent coaches (ver)kennen hun talenten en helpen hen op weg naar hun stage, bijbaan, traineeship of startersfunctie.

Lees snel wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Connect met Talent

YTF helpt jou aan talent. Ons netwerk van studenten en starters is groot en groeiend. Wij spreken dagelijks studenten die zoeken naar een stage, bijbaan of vakantiewerk. Maar ook starters op de arbeidsmarkt, zij staan te springen om jouw startersfuncties!

YTF biedt een platform voor jouw vacature, of dit nou een stage, bijbaan of startersfunctie is.

Bekijk snel onze verschillende pakketten.

Employer Branding

Jij wil werken met de nieuwste generatie. Maar weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken? Of weet talent niet dat achter dat toffe merk ook een werkgever zit? Wij helpen jou met het promoten van jouw werkgeversmerk.

Doordat wij elke dag in contact staan met jong talent weten wij precies wat zij belangrijk vinden in vacatures en wanneer zij een organisatie aantrekkelijk vinden.

 

YTF in Cijfers

Online bereik van ±10.000 talenten in en rondom Amsterdam

Wekelijks ontmoeten wij ± 85 studenten bij ons op de Factory

50+ samenwerkingen met studie- en studentenverenigingen

Samenwerkingen met onderwijsinstellingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Leiden

Deze bedrijven gingen je al voor

  • "YTF is een frisse en enthousiaste organisatie met een perfecte locatie op de Amstelcampus. Super om door YTF nog dichterbij de Hogeschool van Amsterdam, Universiteit van Amsterdam en de studenten te komen!"    

    Quincy Roos
    Quincy Roos Campus Recruiter

Wil jij up-to-date blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij YTF en relevante updates omtrent talent recruitment.

Interesse in YTF

Wil je meer weten over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Pinkie promise!

Wil je direct iemand spreken? Wij zijn bereikbaar op 020 – 755 20 30!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.