WhYTF?

Ken je het talent van morgen? Studenten met een eigen, frisse blik? Wij zijn Young Talent Factory, kortweg YTF. Talent vindt ons op de Amstelcampus. Waar 50.000 studenten werken aan hun toekomst. Maar talent vindt ons natuurlijk ook online, via ons platform. We zijn partner van de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam. Samen met hen verbinden we talenten aan droombanen. We houden ons bezig met talent scouting, employer branding en innovatie. We hebben een waardevol netwerk. Hoe jij toegang krijgt tot dit netwerk?

Word partner van YTF

Ontmoet talent via YTF, online en offline.

YTF platform

#YouRecruit!

Ontdek getalenteerde studenten en starters met een abonnement op het online YTF platform. Creëer een talentenpool vol geïnteresseerde studenten door het plaatsen van updates zoals vacatures, workshops en nieuwsberichten. Vind zo gemakkelijk en vrijblijvend jouw eigen talent!

Wil jij ook makkelijk jouw eigen talent recruiten, of wil je meer weten over ons platform? Klik op onderstaande button en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

 Online toegang
 Bedrijfspagina
 Onbeperkt updates
 Talentenpool opbouwen
Talent Matching Events

#RecruitTogether!

Maak kennis met getalenteerde starters van de Hogeschool van Amsterdam op de Matching Events van YTF! Wij organiseren events op het gebied van Marketing, Human Resource management en Business Studies. In één middag spreek je geselecteerde starters tijdens speeddate sessies. Dit aanstormend talent is onlangs of bijna afgestudeerd en staat te springen om morgen bij jou aan de slag te gaan! Bovendien zorgen we ervoor dat de starters doormiddel van coaching en assessments helemaal klaargestoomd zijn voor de speeddates.

Ben je geïnteresseerd in onze events, wil je meer weten, of ben je op zoek naar andere starters? Laat het ons weten via onderstaande button en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

 Assessment
 Speeddates
Culture fit
  • "YTF is een frisse en enthousiaste organisatie met een perfecte locatie op de Amstelcampus. Super om door YTF nog dichterbij de Hogeschool van Amsterdam, Universiteit van Amsterdam en de studenten te komen!"    

    Quincy Roos
    Quincy Roos Campus Recruiter

Deze bedrijven gingen je al voor

Interesse?

Wil je ontdekken hoe jij in contact komt met onze studenten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij jouw stagiaires iets extra’s bieden?

Laat ze dan bij ons langskomen, op de Young Talent Factory. Voor een uniek cv, professionele profielfoto, videopitch en persoonlijkheidstest. Daarnaast geven we workshops Agile (SCRUM) en Personal Branding. Zo zijn jouw stagiaires klaar voor de arbeidsmarkt.